Студентски лицензи

Вдъхнете живот на архитектурните си проекти с Lumion Pro за студенти и университети.

Как да кандидатсвате за студентски лиценз.

Lumion Student и Lumion Faculty включват всички функции, инструменти и съдържание в Lumion 2023 Pro. Притежателите на активни лицензи за студенти и преподаватели могат лесно да надграждат до най-новата версия направо от моя профил.

1

Моля попълнeте формата за кандидатстване по-отдолу, за да започне процеса по одобрение относно студентския Ви лицензи за Lumion. Ще се свържем с Вас по телефона, ако има проблем с кандидатурата Ви или/и когато бъдете одобрени.

2

След одобрение ще Ви изпратим проформа-фактура на предоставения от вас имейл адрес. Процеса по верификация на изпратените от вас данни е 45€ без ДДС. Начинът за плащане e по наша банкова сметка.

3

След успешно плащане от ваша страна, ще Ви бъде генериран лиценз за достъп до Lumion Student Edition за период от 1-година.

⚠️

Може да ни изпратите копие от платежното, за да ускорим издаването на лиценза. Студентските лицензи са безплатни. Таксата от 45€ без ДДС, покрива процеса по верификация на вашите данни и 1-годишна техническа поддръжка.

Форма за студентски лиценз

За генериране на студентски лиценз е нужно да ни предоставите копие от документ, удостоверяващ, това че към момента на кандидатсване Вие сте с активни студентски права.

Тъй като тази форма не позволява директното качване на снимки, е нужно да използвате безплатния сайт Imgur, за целта. Там може да качите своите снимки и да ни изпрати линк към тях.

⚠️

ВАЖНО: Моля, преди да качите нужните изображения в Imgur да изтриете или замаскирате своите лични данни, като например: ЕГН, адрес и др.