loader-logo

Lumion vs Lumion Pro

С Lumion дори и изборът е лесен.

Lumion се предлага в два варианта

Lumion


1499
 • Ограничена библотека. (1,796 обекта)
 • Ограничени рендер ефекти.
 • Не включва 3D персонажи
 • Не включва звукови ефекти
 • 252 HD материала от Poliigon
 • Не включва PureGlass® материала
 • Не включва 3D трева
 • Не включва космести материали
 • Не включва Speedray™ отражения

Lumion Pro


2999
 • Пълна библотека (5,259 висококачествени обекта).
 • Всички видове рендер ефекти.
 • 143 персонажа от aXYZ Design
 • 123 звукови ефекти
 • 252 HD материала от Poliigon
 • 81 PureGlass® материала
 • 14 вида 3D трева
 • 10 космести материала
 • Speedray™ отражения
Екслузивно съдържание в Lumion Pro

Разбери защо си заслужава да инвестираш в Lumion Pro

Предлага се само в Lumion Pro

Пълна библиотека с обекти

Внесете енергия в проектите си с реалистични пространства и среди, благодарение на 5,259 обекта, които са налични в библиотеката със съдържание на Lumion 9.

От интериори до екстериори, гори и плажове до гъсти градски сцени, библиотеката със съдържание на Lumion Pro спестява часове от процеса на рендериране, тъй като можете бързо да намерите хиляди често срещани обекти
Виж всички обекти в Lumion 9 Pro
Предлага се само в Lumion Pro

Пълна библиотека с материали

С високо реалистичните материали в Lumion Pro, вече е по-лесно от всякога бързо да преобразувате празната конструкция на вашия 3D модел в оживена сцена, която е пълна с цвят, дълбочина и чувства.

С Lumion Pro, вие ще имате достъп до 1,120 красиви материали, които може да добавите веднага и да привлечете аудиторията си към структурата на проекта си.
Виж всички материали в Lumion 9 Pro
Предлага се само в Lumion Pro

Sky Light 2 и Real Skies

Добавяйте впечатляващо небе, което ще ви остави без дъх. Благодарение на 39 реалистично-изглеждащи видове небета в Lumion 9, ви отнема само едно кликване, за да превърнете небето в проекта си в слънчев ден, черно-сивото напрежение на идващата буря или спокойствието на здрача.
Предлага се само в Lumion Pro

Атмосферен дъжд и сняг

Изразете истинското чувство в проектите си с новите ефекти Atmospheric Rain and Snow.

Само с няколко кликвания, можете да създадете всичко от лек дъждец до мощен порой, от слаб снеговалеж до опустошителна снежна буря.

Atmospheric Rain and Snow се намира под Precipitation ефекта в режим Photo and Movie.
Предлага се само в Lumion Pro

Персонализирана 3D трева

Подправете своите проекти на растителни пейзажи и добавете различни видове реалистична растителност към своите паркове, градини, тревни площи и други с новите материали 3D Real Grass в Lumion
Предлага се само в Lumion Pro

Пухкави материали

Меки на допир. Цветни и пухкави. За супер комфортното одеяло или килим, новите космести материали внасят несравним чар.
Предлага се само в Lumion Pro

Ръчно очертани контури

С Lumion е лесно да изразите идеята на проекта си чрез ефекта „ръчно очертани“ контури.

Нанесете го заедно с фотореалистичен, скица или артистичен ефект, за да пренесете фокуса към основната форма и вид на вашата сграда. Това е основата на вашият проект, рендериран красиво и лесно.
Предлага се само в Lumion Pro

Заглаждане на твърди ръбове

В реалния живот ръбовете на повърхностите обикновено са леко заоблени или износени. Те никога не са перфектно остри.

С плъзгача за ръбове, моделът ви ще придобие по-истински и износен вид, такъв който по-добре ще представи истинските качества на домовете и сградите. Придайте старост и реализъм като загладите ръбовете на съседни лица. Загладете ъглите на тухли, бетон, дърво и други материали.

Едно просто преместване на плъзгача ще придаде по-реалистичен вид на сградата. Лесно и ефективно.
Предлага се само в Lumion Pro

Промяна на наклона на фокус

Макетите притежават нещо, което компютърно генерираните рендери не могат да заменят. Като нанесете ефект за наклона на фокус, вашият проект става част от един миниатюрен свят. С гледна точка над модела ви в Lumion, ефектът на накланяне променя равнината на фокусиране и замъглява предния план и фона. Това е ефект на камерата, който преобразува CAD модела ви в умалена версия на реалния продукт.
Предлага се само в Lumion Pro

Вариации на модели и материали

Дървеният под подхожда ли си с каменните стени? Кое ще се хареса повече на клиента ви, Проект А или Проект Б? Може би външният двор на дома и вътрешният двор се оказват сложни за подбиране. Какъвто и да е случаят, новият контрол на вариациите е лесен начин за сравняване на множество опции за материали и модели.

Вашите клиенти ще намерят това за удобно при балансиране на набор от концепции и избор на вид, с който могат да бъдат удовлетворени. За вас като архитект, тази функция ускорява работния ви процес, когато проучвате и обсъждате най-доброто решение за проекта.
Предлага се само в Lumion Pro

Инструменти за измерване

Независимо дали потвърждавате разстоянието между мебели или проверявате периметъра на градината, новите инструменти за измерване в Lumion ще ви помогнат да направите бързи измервания, без да се налага да се връщате към вашия софтуер за моделиране.

Като подобрение на работния процес, инструментите за измерване, които се визуализират на екрана ви помагат да потвърдите разстоянието, гарантирайки прецизността и мащаба на модела ви.
Предлага се само в Lumion Pro

Зеленина за материалите

С уникалната способност да превърнете простите форми в реалистична зеленина, персонализираните листни живи плетове могат да бъдат изработени от всякаква форма и размер, които можете да си представите.

Добавете пълзящ бръшлян (и други пълзящи растения) по цялата повърхност като стени или статуи. Или просто добавете малко зеленина по земята. Независимо дали искате да покриете целите стени с едно от деветте пълзящи растения в Lumion или добавяте листа към наличните материали, ще вдъхнете нов живот в своя проект.
Предлага се само в Lumion Pro

OpenStreetMap (Бета функционалност)

Поставете моделите си на картата с OpenStreetMap. Тази функционалност ви позволява да изберете директно локация навсякъде по света. След това, Lumion генерира съответните 3D карти чрез импортиране на 2D данни от базата данни на OpenStreetMap.
Предлага се само в Lumion Pro

Area Light и Light Strip

Тези ефекти предоставят широк набор от вълнуващи възможности, позволявайки ви да подобрите интериори и екстериори със светлини, които са нещо повече от прости светлини. Само за секунди, можете да поставите малко осветление, да добавите топлина към дадена стая с фино осветление или да симулирате дневната светлина, която влиза през прозореца, за да помогнете на клиентите си да навлязат напълно в света, който сте създали.
Предлага се само в Lumion Pro

PureGlass®

Стъклото е широко разпространено в архитектурата, и за да се получат добри визуализации, то трябва да е рендерирано правилно. Технологията PureGlass® ви дава достъп до прозрачно, полупрозрачно или матирано стъкло, което е по-завладяващо и реалистично от всякога.
Предлага се само в Lumion Pro

Speedray™ Отражения

Без добри отражения е невъзможно да се създаде добре изглеждащо стъкло, вода, мрамор, дърво или метална повърхност. Материалите оживяват с реалистичните отражения. Speedray™ Reflections дават възможност да подобрите значително качеството на изображението с малко повече време за рендериране. В Lumion Pro, отразените повърхности са автоматично подобрени чрез поставяне на една отметка.
Предлага се само в Lumion Pro

Висококачествени модели на хора от аXYZ Design

Lumion Pro продължава да разширява своята вече голяма библиотека със съдържание с още висококачествени анимирани 3D персонажи от аXYZ Design. В Lumion Pro, анимираните 3D персонажи заемат нови пози като седене или вървене.
Предлага се само в Lumion Pro

Допълнителни модели на растения и дървета

Lumion Pro включва почти 3 пъти повече дървета и растения. Разширената библиотека с модели включва повече видове и допълнителни варианти на видовете, които получавате в стандартната библиотека.
Предлага се само в Lumion Pro

Сливане на сцени

Страхотен инструмент за сътрудничество е възможността да сливате съдържанието от файл със сцена към текущата ви сцена. Тази функция е особено важна за хора, работещи в екипи, защото ви дава възможност да работите над една сцена с няколко човека.