loader-logo

Lumion 10 e тук. Разбери тук за новите неща.

Lumion 10 e вече наличен и надгражда традицията да помога на архитектите да визуализират своите идеи без стрес и напрежение. Вижте новостите в видеото отдолу: 

С новите функции и инструменти е по-лесно от всякога да изкомуникирате своят дизайн относно жилищни или офис сгради, да предсатвите красива игра на сенки в своите интериорни рендери и да създадете живи ландшафтни гледки.

Десета версия на Lumion. Десетилетие на надежден, интуитивен софтуер. 
Създаден специално за вас – архитектите.

Бърз преглед на новостите в Lumion 10

Дали ще е новите супер детайлни обекти на дървета и растителност или подобрения в работните процеси, чрез които бързо вдъхваш живот на своята сцена, Lumion 10 се цели да намали времето отделено от ваша страна да изкомуникирате дизайна и проекта си по-добре.

Високо качествен предварителен изглед на бъдещия ви рендер

Тази нова функция ви помага да видите как би изглеждал вашият рендер още преди да сте сте натиснали бутона “Render Scene”.

Може да тествате как ефектите биха повияли на крайният резултат на вашата снимка, клипче или панорама. Така вие лесно може да вземате решения за вашето осветление, материали, сянки и позиции на камерата.

 

Дизайн на Van Manen. 

 

Нова високо качествена растителност* (само в Pro версията)

Новите 62 супер-детайлни модела на растителност в Lumion 10 са към днешна дата най-детайлните модели на дървета и растения до момента в библиотеката на Lumion.

С помоща на новите дървета, храсти, тревички и др., вие ще обогатите своята сцената значително.  Използвайки ги на ключови места в модела си те ще ви помогнат да направете дизайна си още по-жив и детайлен.

*Новата растителност е много по-богата на детайл от другите стандартни модели, които може да намерите в Lumion. Като резултат от това, те ще натежът сцената ви и ще повлияят на времето за рендер. Затова ние ви препоръчваме да използвате новите модели умно, като например само на по-близък план до камерата ви.

Усетете релефа на материалите

Когато една повърност съдържа в себе си грапавина и релеф, тогава тя придава у зрителя много по-голямо чуство за реализъм. Вашата публика ще може да се наслади на по-високо ниво на реализъм, благодарение на добавянето на релеф и грапавина в 167 материала от библиотеката на Lumion 10.

Real Skies през ноща (само в Pro версията)

Когато модела ти е заобиколен от хиляди звезди е много по-лесно да придадеш чуство на удивление и красота, и заради това Lumion Pro 10 носи със себе си 5 нови нощни Real Skies карти.

Само с няколко натискания на мишката, може да позиционирате дизайни са под ясно нощно небе или под красотата на Млечния път. За интериорни рендери, може да покажете на клиентата си гледката към красивото нищно небе от бъдещите им сплани, холове или кухни.

Модел от Van Manen. 

 

Поставяне на растителност в модела с “четка”.

Докато Lumion 10 има много начини да обогота вашият дизайн, вече може и да ползвате новата функцията, с която значително по-бързо да поставяте стотици растителни обекта, все едно рисувате на хартия.

Функцията “Paint Placement” следва движението на мишката ви. Така вие може да разпръснете бързо и лесно нужната растителност в обкръжението на модела ви.

Модел от Van Manen. 

 

И още много… Виж коментар на новите неща в клипчето отдолу

0 Points